Блендери, міксери і льодокрошителіПерехідник на кришку (дзвіночок) чаші Liberton LHB-0802

  • Виробник техніки: Liberton
  • Тип продукції: Перехідник
код товару: CA20092803
Є В НАЯВНОСТІ
140 грн / шт

Матеріал пластик.

АНАЛОГ

Виробництво Україна.

Гарантія відсутності виробничого браку

Надаємо послуги з виготовлення будь-яких інших запчастин (з пластику), що вийшли з ладу, а також ексклюзивних моделей за Вашим бажанням.

ВАЖЛИВО: при заміні деталей обов'язково вичистити посадочні шліци металевого вала від старого мастила, іржі, залишків їжі і залишків пластику попередніх (поломаних) деталей! Якщо запресовувати пластиковий ремкомплект на неочищений вал, то присутня велика ймовірність пошкодження (розтріскування) нової запчастини, тому що розміри і допуски розраховані ідеально під заводський вал Вашого виробу.

Муфта (англ. Coupling, clutch) - деталь механізму, яка використовується для передачі обертального руху (крутного моменту) з вала двигуна на вал та сполучається з насадкою.

У блендерах зазвичай використовуються зубчасті муфти - вони компенсують зміщення валів за допомогою передбачених бічних зазорів сполучених зубів.

Є одночасно запобіжною муфтою - при перевантаженні виходить з ладу в першу чергу для запобігання поломки двигуна. З цієї причини виготовляється з пластика - заміна пластикової муфти обійдеться дешевше заміни двигуна.

  • Параметри товару співпадають з параметрами деталі саме тієї моделі  (назві та модифікації) пристрою, що вказано у назві товару.

    Ми не несемо гарантійних зобов'язань у разі використання даної запчастини при ремонті іншого обладнання та за непрофесійно виконане встановлення ремкомплекту без дотримання інструкції по встановленню.

Оскільки запчастини не є товаром, готовим до експлуатації, вони не підлягають поверненню або обміну впродовж 14 днів. Це вказано у Постанові КМУ № 216 від 23.09.1991 р. В окремих випадках можлива індивідуальна домовленість про повернення/обмін товару. В цьому випадку доставка товару в обидві сторони здійснюється за рахунок покупця. Повернений товар оглядається співробітниками магазину і, якщо не було виявлено слідів експлуатації, проводиться процедура обміну товару або повернення грошей.

Рекомендовані товари