Блендери, міксери і льодокрошителіМуфта блендерної ніжки HOFFEN НВ 8281-18R

  • Виробник техніки: HOFFEN
  • Тип продукції: Втулка
код товару: CA20020703
Є В НАЯВНОСТІ
70 грн / шт

Розміри: отвір на вал форми "" = 2,9х4,9мм; H = 17.35мм.

Також є відповідна частина на цю модель - муфта моторного блоку - код товару: CA20020702

Аналог

Матеріал пластик.

  • Доставка: 
    -Нова пошта;
    -Укрпошта .
    Виробництво: Україна.

Гарантія на відсутність виробничого браку. 

Звертаємо Вашу увагу на те, що втулка призначена лише для передачі обертів від двигуна на ніж. Фіксація ж валу ножа у ніжці зроблена стопірними металевими кільцями. При пошкодженні кілець вал з ножем отримує великий люфт, що призводить до руйнування муфти моторного блоку і втулки блендерної ніжки. Будь ласка, перевірте цілісність стопірних кілець, при необхідності замініть кільця на нові.

  • ВАЖЛИВО: при заміні деталей обов'язково вичистити посадкові шліци металевого вала від старого мастила, іржі, залишків їжі і залишків пластику попередніх (поломаних) деталей! Якщо запресовувати пластиковий ремкомплект на неочищений вал, то присутня велика ймовірність пошкодження (розтріскування) нової запчастини, тому що розміри і допуски розраховані ідеально під заводський вал Вашого виробу.

    • * Окрім того заборонено розігрівати пластик та використовувати клей. 
    • * Щоб не пошкодити пластиковий ремкомплект під час виконання заміни потрібно скористатися пластиковою або дерев'яною надставкою. Та за допомогою легкого  молотка, через надставку, помірними рухами виконати заміну деталі.
    • * При напресуванні ремкомплекту на вал автоматично нарізаються шліци у пластику деталі, гарантуючи повноцінне зчеплення та якісну роботу механізму.

Параметри товару співпадають з параметрами деталі саме тієї моделі  (назві та модифікації) пристрою, що вказано у назві товару.

Ми не несемо гарантійних зобов'язань у разі використання даної запчастини при ремонті іншого обладнання та за непрофесійно виконане встановлення ремкомплекту без дотримання інструкції по встановленню.

Муфта (англ. Coupling, clutch) - деталь механізму, яка використовується для передачі обертального руху (крутного моменту) з вала двигуна на вал та сполучається з насадкою.

У блендерах зазвичай використовуються зубчасті муфти - вони компенсують зміщення валів за допомогою передбачених бічних зазорів сполучених зубів.

Є одночасно запобіжною муфтою - при перевантаженні виходить з ладу в першу чергу для запобігання поломки двигуна. З цієї причини виготовляється з пластика - заміна пластикової муфти обійдеться дешевше заміни двигуна.

Оскільки запчастини не є товаром, готовим до експлуатації, вони не підлягають поверненню або обміну впродовж 14 днів. Це вказано у Постанові КМУ № 216 від 23.09.1991 р. В окремих випадках можлива індивідуальна домовленість про повернення/обмін товару. В цьому випадку доставка товару в обидві сторони здійснюється за рахунок покупця. Повернений товар оглядається співробітниками магазину і, якщо не було виявлено слідів експлуатації, проводиться процедура обміну товару або повернення грошей.

 

Рекомендовані товари